Přírodní cibulová vychytávka plná chuti? Vyzkoušeli jsme Cibulovou kořenící pastu Podravka Natur. Jak to dopadlo se dočtete v recenzích.
Moderní a inovativní způsob dochucování jídel, to jsou kořenící pasty Podravka Natur konkrétně česneková, cibulová a zeleninová. Tyto kořenící pasty jsou s čistě přírodním složením a minimem soli (méně než 2%), které výrazně usnadní a zjednoduší přípravu pokrmů, protože zeleninu nemusíte čistit ani krájet, ale jednoduše dle chuti přidáte již připravenou kořenící pastu.
Cibulová kořenící pasta Podravka Natur
Cibule je nejpoužívanější zeleninou v naší kuchyni, vyzkoušejte proto moderní a inovativní způsob dochucování jídel s cibulovou pastou Podravka Natur, která má čistě přírodní složení a to vše bez loupání, krájení a slz.
Jednoduše zelenina připravená k okamžitému použití během celého roku. Kořenící pasty Podravka Natur obsahují minimum soli (méně než 2 %), což ocení zejména maminky při vaření pro malé děti. Dále jsou přirozeně bez lepku, bez přidaných barviv, aromat či konzervantů.
Kořenící pasty Podravka Natur mají široké možnosti použití a to v teplé i studené kuchyni – do polévek, dušených jídel, omáček, pro přípravu salátových dresinků, jako marinády na maso, ryby, zeleninu, do pomazánek či do dipů a studených omáček, podávaných například ke grilované zelenině nebo masu. Chuť připravovaného pokrmu kořenící pasty nijak nepřebíjí, ba naopak, podtrhnou ji a umocní.
Kořenící pastu Podravka Natur můžete mít stále po ruce ve spíži a po otevření uchováte v chladničce. Lze ji také naplnit po porcích do tvořítek na led. Když nespotřebujete skleničku do 10 dnů, pak takto zmrazená kostka je vždy po ruce po dobu půl roku.
Složení
- cibule 83 %
- slunečnicový olej
- ocet kvasný jablečný
- jedlá sůl mořská s jodem
- kukuřičný škrob
Balení: 135 g